Individuell träningscoaching

Rörelsedriv erbjuder dig som är medlem en möjlighet att få individuell hjälp för att nå framgång med din träning. Oavsett om det gäller att komma igång med regelbunden träning eller få en rörligare kropp.

“Kom igång” för dig som behöver hjälp att komma igång med din träning?

Det kan vara en stor tröskel att komma igång med träning efter ett längre uppehåll, eller om du inte tidigare varit aktiv motionär. För att underlätta för dig att komma igång och få din träning till en vana erbjuder Rörelsedriv dig ett 6 månaders kom-igång upplägg som efter det kan förlängas för den som vill fortsätta att ha en individuellt kontakt som hjälp för att bibehålla träningen.

Du får hjälp med det lämpligt upplägg för att starta smart så att du får till din regelbundna träning nu och i framtiden. Du kan välja mellan att träna hemma och/eller på plats i Robertsfors.

“Utveckling” för dig som vill ha hjälp att komma vidare i din träning?

Du kanske tränar regelbundet men behöver hjälp vidare i din träning för att få en kropp som funkar ännu bättre så att du kan vara aktiv och göra allt det du vill i livet. Rörelsedriv kan hjälpa dig genom ett 6 månaders utvecklings upplägg som kan förlängas för den som önskar.

Du får hjälp med lämplig träning som får dig att nå dit du vill oavsett om det är en starkare eller rörligare kropp eller om du vill förbättra din kondition.

Detta ingår i båda uppläggen.

  • Startsamtal via telefon
  • Uppföljningssamtal var 6:e vecka.
  • personliga mailutskick med lämpligt upplägg för 6 veckor åt gången.

Detta ingår i dina personliga mailutskick:

  • Hjälp för dig att planera din träning så att du kan få till en regelbunden träning för framtiden.
  • Förslag på lämpliga träningspass i Mediabanken (hemmaträningsvideos) och om du så önskar på plats i Robertsfors.

Pris

49 kr per månad utöver ditt träningsabonnemang (“träna hemma” för 129 kr/månad om du tänker träna helt och hållet hemma eller “träna tillsammans” för 299 kr/månad om du även vill kunna träna på plats i Robertsfors)