Hemmaträning

Hemmaträning – få in träningen i din vardag

Hemmaträning fortsätter att vara populärt och det finns flera fördelar med det.  Många personer tycker att hemmaträning gör att det blir enklare att pussla ihop vardagen. Att träna hemma passar utmärkt för dig som känner att du inte har tid att ta dig iväg till vår träningslokal i Centrumhuset i Robertsfors, eller som bor en bit utanför samhället.

Som medlem hos Rörelsedriv har du alltid tillgång till hela vårt utbud av hemmaträning och väljer själv när det passar dig att träna. Du som har ett giltigt abonnemang kan i inloggat läge komma åt träningsfilmer för hemmaträning under fliken MEDIABANK. Du har alltså alltid möjlighet att träna när det passar dig, även om du av någon anledning inte kan ta dig iväg till träningslokalen.

Vilken hemmaträning passar dig?

Är du kanske intresserad av att träna yoga hemma? Eller vill du få till ett riktigt ösigt och jobbigt träningspass hemma? Vår hemmaträning består av träningsvideos gjorda av oss på Rörelsedriv. Utbudet består av rörlighetsträning, yoga, meditation, funktionell träning, gummibandsträning och bålträning. I Det finns träningsvideos där du enbart använder din kropp som motvikt samt videos där du använder gummiband eller annan utrustning. Detta garanterar ett jobbigt träningspass hemma!

För dig som har svårt att ta dig till träningslokalen och träna med Rörelsedriv regelbundet finns möjlighet att teckna abonnemanget ”Träna mest hemma”. I detta abonnemang får du tillgång till alla våra videos för träningspass hemma,  och du får även möjlighet att boka in dig på klasser på plats i vår träningslokal mot en mindre avgift per klass.

Kom igång med regelbunden träning

Är du nybörjare och vill komma igång rekommenderas du som nybörjare att starta med träningsalternativ som ger möjlighet till regelbundenhet och självständighet när det gäller utmaning och svårighet.

Här är digitala träningsklasser ideala eftersom de ger dig möjlighet att utveckla din teknik och hitta en träningsform som du gillar i lugn och ro där hemma innan du startar med liveklasser. För många känns det enklare än att direkt ge sig in i en sal fylld med andra tränande. Blir du medlem hos Rörelsedriv kan du i MEDIABANKEN gå in under fliken “nybörjare och tekniktips” för att ta del av träningsvideos som är lämpliga för din hemmaträning.

Titta på en nybörjarvideo och ta del av fler tips kring hur du gör din träning till en vana HÄR

10 minuters yoga med fokus på rygg

Här får du ett smakprov – helt gratis!