Rörelsedriv söker instruktörer

Skulle du vilja ha världens mest givande extraknäck? Ett jobb som ger dig fysisk träning, fantastiska möten och där du utvecklar dina ledaregenskaper.

Just nu söker jag instruktörer till barnträning, gruppträning och seniorträning.
Företaget vill utveckla och därför söker jag dig som finns i Västerbotten, Norrbotten eller Västernorrland och som vill börja köra egna klasser där du bor. Jag söker även instruktörer till den befintliga verksamheten i Robertsfors för barn, vuxna och seniorer.

Rörelsedrivs koncept är att erbjuda gruppträning på mindre orter i Västerbotten, Norrbotten och Västernorrland för barn, vuxna och seniorer. Saknar du gruppträning där du bor och är sugen på att dra igång ska du vända dig till mig. Jag hjälper dig igång med utbildning och ser sedan till att du har en lokal att vara i, betalar alla licenser för musikanvändande och så får du lön för dina klasser också.

Rörelsedrivarna

Barnkonceptet heter Rörelsedrivarna och finns för åldrarna 2-3 år, 4-5 år samt 6-10 år. Läs mer om konceptet här . Här söker jag både dig som vill jobba som huvudledare för klassen samt dig som vill jobba som hjälpledare. Dina kvalifikationer är att du gillar att röra dig till musik då delar av klasserna är dansinspirerade. Utöver det behöver du även ha vana av barn. Är du själv förälder är det ett stort plus och det är helt ok att du har med ditt eget barn i gruppen. Ditt barn/dina barn deltar då såklart gratis på klassen.

Som huvudledare har du ansvaret för att leda gruppen och du måste vara minst 17 år. Som hjälpledare är du ansvarig för att hjälpa till att hålla ordning på gruppen och du måste vara minst 15 år. Fokus hos Rörelsedriv ligger på hälsa och glädje. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med gruppträning eller annat ledarskap inom idrott är det meriterande.

Lördag den 4 februari 9.30-16.30 hålls den obligatoriska utbildningen som du som instruktör får gå helt gratis.

Gruppträning

Gruppträningen på Rörelsedriv kommer under våren 2023 bestå av koncepten “Funktionell Träning”, “Funktionell Puls och rörlighet” samt Yoga. På de båda första koncepten leder du som instruktör en gemensam uppvärmning och fungerar därefter mer som en personlig tränare då du hjälper kunderna med de olika övningar de utför på sina stationer. På Yogaklasserna leder du klassen genom ett förbestämt upplägg. Läs mer om de olika koncepten HÄR.

Dina kvalifikationer är att du har ett gediget intresse av träning och vill dela med dig av din rörelseglädje till andra. Fokus hos Rörelsedriv ligger på hälsa och glädje. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med gruppträning eller annat ledarskap inom idrott är det meriterande.

Seniorträning

Rörelsedriv erbjuder även två koncept för seniorer för träning. “Funktionell Träning Senior” och “Mindfulyoga Senior”. Båda koncepten utgår från den seniora kroppen och från vad den senaste forskningen säger kring träning för att öka sin livskvalité upp i åldrarna. Läs mer om seniorträningen HÄR. Som instruktör leder du på Funktionella träningen en gemensam uppvärmning och fungerar därefter mer som en personlig tränare då du hjälper kunderna med de olika övningar de utför på sina stationer. På Yogaklasserna leder du klassen genom ett förbestämt upplägg.

Dina kvalifikationer är att du har ett gediget intresse av träning och aktivitet och vill dela med dig av din rörelseglädje till andra. Fokus hos Rörelsedriv ligger på hälsa och glädje. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med gruppträning eller annat ledarskap inom idrott är det meriterande. Då dessa klasser körs dagtid behöver du ha möjlighet att regelbundet hålla i klasser dagtid. Kanske är du själv en pigg pensionär som vill inspirera andra att hålla igång?

Dina kvalifikationer

Dina kvalifikationer är att du har ett gediget intresse av träning och vill dela med dig av din rörelseglädje till andra. Fokus hos Rörelsedriv ligger på hälsa och glädje. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med gruppträning eller annat ledarskap inom idrott är det meriterande.

Du utbildas internt i de olika koncepten och får den hjälp du behöver för att komma igång med instruerandet på ett bra sätt. Du utbildas kontinuerligt och får hjälp att utvecklas som instruktör oavsett om du är nybörjare eller är erfaren.

Tjänsten

Timanställning. Antalet timmar beror på hur många pass per vecka du har.
I Robertsfors söker jag instruktörer till Rörelsedrivarna, Seniorträning och vuxenträning.

På övriga orter söker jag dig som vill starta upp något av passen ovan. Jag hjälper dig med hyra av lokal, musiklicenser och allt annat administrativt så att du kan fokusera på att leda klasserna.

Ansökan

Skicka in ditt personliga brev där du beskriver vem du är som person och dina kvalifikationer samt varför du tror att du skulle passa som instruktör. Se till att kontaktuppgifter och personnummer finns med på ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka in ansökan till info@rorelsedriv.se

För mer information

Kontakta mig Anne på 090-44004 eller info@rorelsedriv.se